Piramida Nubiana cu triskelion

Piramida orgonica nubiana lucrata manual si turnata in rasina cu cupru si cristale de cuart. Este folosita pentru meditatie, energizare purificare si protectie energetica.
$1,200.00
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options

Piramida nubiana

Este folosita pentru meditatie, energizare purificare si protectie energetica.
Piramida are in componenta triskelioni. (Afla ce este un triskelion) si 5 cristale de cuart. Aceste bobine de cupru sunt realizate pentru a amplifica proprietatile piramidei.
Piramida are latura bazei de aproximativ 15cm dar se poate realiza la cerere si dimensiune mai mare sau mai mica. Dimensiunea maxima este de 25cm, pentru aceasta se adauga un cost de 800 RON.

 Aceste bobine de cupru sunt realizate pentru a amplifica proprietatile piramidei.
Piramida are latura bazei de aproximativ 20cm dar se poate realiza la cerere si dimensiune mai mare sau mai mica. Dimensiunea maxima este de 35cm, pentru aceasta se adauga un cost de 800 RON.

Toate dispozitivele orgonice realizate sunt 100% personalizate si energizate pentru cel care urmeaza sa le foloseasca pentru a dobandi un maxim de eficienta. Timpul de executie e de 4 zile, timpul de livrare 7 zile de la plasarea comenzii.

Proprietatile orgonului asa cum au fost descoperite de Wilhelm Reich in ‘40

1. Nu are masa. Energia orgonica nu are inertie sau masa. Acesta este unul din motivele pentru care masurarea acesteia este atat de dificila folosind tehnici conventionale.
2. Este prezenta peste tot. Energia orgonica umple toate spatiile. Este prezenta in diferita procente sau concentratii dar nu lipseste de nicaieri. Este prezenta pana si in vid, fie ca e in spatiu sau in atmosfera.
3. Reprezinta mediul pentru fenomenul electromagnetic si gravitational. Ca si eterul, energia orgonica este substratul pentru cele mai fundamentale fenomene naturale. Este mediul in care lumina se misca si campurile electromagnetice si gravitationale exercita forte.
4. Este in continua miscare. Miscarea continua a energiei orgonice poate fi observata in conditii specifice. Exista cel putin 2 tipuri de miscare caracteristica, una pulsatorie sau alternarea dintre miscarea expansiva si contractie si una de curgere, de-a lungul unui traseu curb.
5. Contrazice legea entropiei! Energia orgonica este atrasa catre concentratiile de energie orgonica. Spre deosebire de electricitate, care tot timpul manifesta o directia de la un potential inalt la unul scazut, energia orgonica curge de la un potential scazut catre unul inalt! Intr-un sistem termic in care energia externa nu este nici adaugata si nici scoasa, caldura este pierduta de catre obiecte calzi sau materiale si absorbite de catre obiecte reci pana cand totul in sistem are aceeasi temperatura.
6. Se grupeaza in unitati care sunt forta activitatii creatoare. Aceste unitati pot fi fiinte vii sau nevii.
7. Materia este creata din ea.
8. Este responsabila pentru viata.
9. Canale separate de curgere a energiei orgonice pot fi atrase unul catre celalalt.
10. Poate fi manipulata si controlata de catre aparate orgonice.