Despre orgon

Proprietatile orgonului

Electrosmogul si mediul inconjurator

Vampirii energetici

Informaţia este adevarata comoară

Ceea ce se cunoaşte în Statele Unite despre efectele nefaste ale tehnologiilor moderne (microunde, electromagnetism, emisii nucleare, etc) asupra planetei noastre nu este deloc promovat în Romania. Şi de ce ar fi? Doar aici, ca şi aproape peste tot în lume, dictează legea banului. Sfârşitul anului 2005 a consemnat premiera AIM în această privinţă. Trebuie să spunem că EXISTĂ metode SIMPLE, la îndemâna tuturor, pentru a contracara toxicitatea acestor tehnologii otrăvitoare.

Planeta noastră este un sistem complex care dispune de toate mijloacele pentru a-şi avea singur de grijă. Planeta este cea care efectiv susţine viaţa, dar nu numai prin asigurarea condiţiilor fizice şi chimice pe care le cunoaştem (sau le putem intui) cu toţii. Aşa cum există un înveliş planetar care este format din aerul necesar vieţii (atmosfera), aşa cum există şi un înveliş format din câmpul magnetic (numit magnetosferă), tot aşa există un înveliş mult mai "discret", mai fin, şi care înglobează întreaga planetă. Scopul acestui înveliş este acela de a susţine procesele vitale intime, care scapă atenţiei omului obişnuit. Energia corespunzătoare pentru acest înveliş este numită orgon.

Situaţia actuală

Lumea noastră este compusă din elemente de susţinere care se întrepătrund reciproc. Luaţi doar exemplul atmosferei şi magnetosferei planetei. Ele coexistă în acelaşi spaţiu, în acelaşi timp. Diferă doar planul de manifestare pentru fiecare, sau nivelul de vibraţie. Spun nivel de vibraţie, pentru că orice atom sau radiaţie are o anumită frecvenţă de vibraţie, aşa cum a demonstrat Einstein. Nu trebuie să fii geniu ca să întelegi asta.

Simplitatea vieţii de pe planeta noastră este uimitoare: sădeşti o sămânţă în pământ, adaugi puţina apă şi, în timp, va apare o plantă care înfloreşte şi rodeşte oferindu-ne un fruct cu care noi, oamenii, ne hranim trupul. Oamenii, prin lăcomia şi frica lor, complică însă lucrurile. În aceste momente, dacă ai pune într-o cutie toate gândurile tale negative şi rău intenţionate, şi în alta pe cele pozitive şi cu bune intenţii, una dintre aceste cutii ar fi arhiplină, iar cealaltă ar fi aproape goală. Nu mai e nevoie să spunem care.

Daca am putea schimba inimile şi voinţa oamenilor astfel ca intenţiile pozitive să le depăşească pe cele negative, atunci lumea s-ar schimba. Imaginea unor oameni bine intenţionaţi, încărcaţi cu gânduri bune, pozitive, şi care "dăruiesc" aceste gânduri înspre locurile în care lipseste asta, este o imagine plăcută. Pe măsură ce progresăm în a înţelege lumea, descoperim că intenţia este una din cele mai puternice forţe.

Scurtă definiţie

Ce este orgonul? Este o energie naturală, care purifică, vindecă viaţa în toate aspectele ei, este o sursă de energie pozitivă. Relativ necunoscută, folosirea orgonului este o modalitate naturală şi ieftină pentru a contrabalansa efectele dezastruoase ale energiilor artificiale răspândite cu atâta uşurinţă de om. Orgonul neutralizează efectele microundelor, ale radiaţiilor electromagnetice, ale câmpurilor magnetice dizarmonioase, ale radiaţiilor nucleare emise de centralele atomice.

Efectele orgonului

Mulţi dintre cei care "lucrează" cu orgon confirmă efecte absolut spectaculoase asupra ecosistemului local, atât în ce priveşte microclimatul, cât şi viaţa în aspectele ei mai evidente. Furtuni eminente sunt disipate miraculos, plantele cresc mai "fericite" (şi asta se vede cu ochiul liber), animalele sunt mai binevoitoare (chiar şi cele de companie care sunt mai "rupte" de mediul natural), iar oamenii conştientizează o stare generală şi evidentă de bine, de armonie, sunt plini de viaţă.

Orgonul are capacitatea de a ne pune în acord, în rezonanţă, cu sursa vieţii. Orgonul, ca sursă a armoniei generale, îndepărtează gândurile întunecate şi creează condiţiile propice manifestării celor pozitive, luminoase, bune. Mulţi dintre cei care spun că au puteri paranormale relatează adesea că entităţile negative, demonii nu se simt deloc bine în preajma unui dispozitiv orgonic şi dispar aproape instantaneu.

Cele mai multe folosiri ale orgonului sunt în domeniul neutralizării efectelor microundelor (atât de la telefoanele mobile cât şi de la celebrele "turnuri" şi antene care emit microunde), dar şi în domeniul restabilirii armoniei microclimatiului "deranjat" anterior prin mijloace de război climatic.
Dar, până să vedem cum se poate produce un dispozitiv orgonic, vom arăta cum se generează orgon. Inventatorul sau descoperitorul orgonului este celebrul Wilhelm Reich care a spus că "iubirea, munca şi cunoaşterea sunt sursele vieţii noastre, şi ar trebui să o guverneze".

Americanul de origine austriacă s-a născut la 24 martie 1897 şi a murit la 3 noiembrie 1957 în condiţii revoltătoare. Psihiatru, psihanalist şi autor a mai multor cărţi, Reich a fost discipolul lui Sigmund Freud. Dar, aşa cum celebrul filozof grec Socrates a fost declarat criminal de către autorităţile Greciei antice, la fel şi Wilhelm Reich a murit într-o închisoare federală americană pentru o acuzaţie care astăzi ar stârni râsul oricărui om. Viaţa însa nu poate fi subiect de glumă.

În anul 1930, Reich a anunţat că a descoperit o nouă energie pe care el a numit-o orgon, şi care pătrundea intim atât atmosfera cât şi toate făpturile vii de pe planetă. A construit dispozitive numite acumulatori orgonici care puteau fi folosite pentru a trata bolile precum cancerul. Părerile sale nu erau însă împărtăşite de comunitatea ştiinţifică a momentului.

Întreaga viaţă a lui Reich a fost una neconvenţionala, după cum s-a descoperit. Reich nu a acceptat compromisul şi pentru asta a plătit cu viaţa. El a fost un om obişnuit, direct, simplu, deschis şi natural, un adevărat om de ştiinţă. Toate descoperirile şi intenţiile lui au fost raportate în mod onest agenţiilor guvernamentale responsabile, iar el se aştepta să coopereze direct şi nemijlocit cu aceste agenţii.

Era un adevărat copil al naturii, niciodată prins în vârtejul civilizaţiei patriarhale. Putea fi la fel de blând ca o adiere de vară sau la fel de neînduplecat ca un trăznet. Era încrezator ca un copil, şi totuşi vedea imediat cel mai fin complot. Avea darul de a face să-ţi doreşti lărgirea orizontului propriu de cunoaştere, dincolo de viaţa îngustă de zi cu zi.

În 1933, când a publicat cartea "Psihologia de masă a fascismului" care a fost interzisă de nazişti, a realizat că este în pericol. În această carte el denunţă comunismul ca fiind "Fascismul Roşu". În 1939 s-a mutat în Statele Unite.

Datorită faptului că articolele AIM sunt adesea copiate pe diverse forumuri şi apoi preluate de alte reviste şi site-uri, fără a specifica originea lor, vă informăm că adresa acestui articol este http://aim.active.ws/?a=171 şi este publicat la Active Information Media.

În anul 1940 Wilhelm Reich a construit acumulatori orgonici sub forma unor cutii, pentru a concentra orgonul. Unele dintre acestea erau pentru animale de laborator, altele erau destul de mari pentru ca un om să stea aşezat în interiorul lor. El spunea că orgonul este o energie cosmică primordială, de culoare albastră, care este prezentă pretutindeni şi care influenţează direct procesele atmosferice de climă, culoarea cerului, gravitaţia, formarea galaxiilor şi a planetelor şi exprimarea biologică a emoţiilor şi sexualităţii.

Acumulatorul orgonic realizat de Reich este compus din straturi alternative de material metalic şi material izolator şi arată ca un imens condensator (capacitor). El a mai construit şi un "tun de nori" cu care împrăştia norii. Energia orgonică este o forţă naturală cu entropie negativă care are rol determinant în organizarea şi concentrarea materiei.

Conform lui Reich, boala este cauzată de blocarea sau deteriorarea energiei orgonice din corpul uman. A pus la punct cateva dispozitive cu care a realizat experimental tratamente cu orgon. Efectele observate includeau fortificarea sistemului imunitar (chiar până la distrugerea unor tumori), dar Reich a ezitat să declare că aceasta era o metodă de vindecare. Dispozitivele orgonice au fost testate pe şoareci de laborator bolnavi de cancer, pe plante, iar rezultatele au demonstrat că nu este vorba deloc de un efect "placebo". Reich avea conştiinţa că a dezvăluit omenirii o mare teorie unificată a sănătăţii fizice şi mentale.

În anul 1947, ca urmare a unor articole despre orgon publicate în "The new republic" şi "Harpers", Administraţia Medicamentelor şi Alimentelor (FDA) din Statele Unite a început o investigaţie pe această temă şi a obţinut interzicerea practicării metodei ca tratament medical. Acuzat ulterior de încălcarea interdicţiei legale prin practicarea în continuare a metodei, Reich a dorit să se apere singur în instanţă. A pierdut procesul şi a fost trimis doi ani la închisoare.

În august 1956, mai multe tone de publicaţii despre orgon au fost arse de FDA. Nu, nu era Evul Mediu! Şi totuşi, se întampla! Wilhelm Reich moare în închisoare în urma unui infarct, cu o zi înainte de a fi eliberat condiţionat.
Detalii despre orgon

Energia orgonică este energia primordială a vieţii: este acea forţă vitală fundamentală care este cunoscută de cei care au un strâns contact cu natura, este CHI (energia vitală) din tradiţia chineză, este PRANA din tradiţia hindusă. Numeroase aplicaţii tradiţionale, străvechi folosesc orgonul: acupunctura, presopunctura, exerciţiile tradiţionale chinezeşti, posturile corporale (asana) şi tehnicile de respiraţie (pranayama) hinduse.

Reich a identificat ştiinţific proprietăţile şi caracteristicile energiei orgonice: umple spaţiul de pretutindeni, este lipsit de masă, pătrunde prin materie, vibrează continuu, este observabilă şi măsurabilă. Orgonul are o mare afinitate pentru apă, şi se acumulează uşor în organismul uman prin alimente, apă, respiraţie şi prin piele. Orgonul are entropie negativă, adică tinde să se acumuleze, şi nu să se disipe.

Atunci când campul energetic (aura) unei persoane vine în contact cu cel al unui dispoztiv orgonic, cele două câmpuri devin simultan mai intense producând un efect de multiplicare (şi nu de simplă adunare) care este numit "aprindere". Reich a descoperit că această "încărcare" orgonică este benefică sistemelor vii (plante, animale, oameni): ajută la întărirea sistemului imunitar, îmbunătăţirea circulaţiei, încarcă fiinţa cu energie pozitivă şi armonioasă.

Cercetările au aratat că dispozitivele orgonice stimulează sistemul nervos parasimpatic, induce relaxare şi o senzaţie de expansiune blândă. Acumulatorul orgonic concentrează energia orgonică şi ajută corpul să se ajute singur. Orgonul nu este deloc străin corpului uman. Orgonul din atmosferă este doar o altă formă a energiei orgonice prezentă în corp. De altfel, ştiinţa milenară yoga îşi bazează o întreaga ramură pe exerciţiile de respiraţie conştientă, în acest caz fiind acum evident că se foloseşte orgonul atmosferic.

Acumulatorul orgonic

Combinarea unor materiale organice (lemn, bumbac, răşini, etc) cu metale formează o matrice care are capacitatea de a atrage şi concentra orgonul, aşa cum au demonstrat cercetările lui Wilhelm Reich. Cartea sa, "Biopatia cancerului", cuprinde suficiente detalii privind energia orgonică şi impactul acesteia asupra proceselor vitale perturbate (bolile) din corpul uman.

Adăugarea unui cristal natural în această matrice va intensifica procesul de acumulare orgonică. Don Croft (www.educate-yourself.org/dc/) spune că o combinare de metal şi răşină formează un material numit "orgonit". Împreuna cu soţia sa, Carol, au descoperit că aceste dispozitive formate din cristale şi orgonit au capacitatea de a transforma energia orgonică dezorganizată de procedeele artificiale folosite pe larg de om (microunde, electromagnetism, radiaţii nucleare, gânduri negative), în orgon pur, pozitiv.

Carol Croft poate vedea câmpul auric subtil. Atunci când Don a realizat primul dispozitiv orgonic format din orgonit şi cristale, Carol a văzut cum aura soţului ei s-a expansionat. De asemenea, când au aşezat un generator de orgon în apropierea unei centrale electrice nucleare, Carol a observat cum imensul camp de orgon deteriorat din jurul centralei (care este prezent în jurul oricărei centrale nucleare) a fost redus spectaculos.

Don Croft a realizat apoi un dispozitiv orgonic numit HHG pentru a neutraliza câmpul orgonic dezorganizat prezent atât în jurul celebrelor antene şi turnuri de microunde folosite de tehnologia telefoniei mobile, cât şi în imediata apropiere a centralelor nucleare şi a locaţiilor cunoscute în care se practică ritualuri satanice. O variantă ceva mai mică a acestor dispozitive numită "Tower Buster" este folosita pentru a neutraliza orgonul "murdarit" din jurul antenelor de emisie de microunde, cu condiţia ca să se afle la cel mult 400 m de antenă.

În afară de reducerea câmpului orgonic deteriorat, dispozitivele orgonice pot fi folosite şi în alte scopuri. Multe persoane au sesizat efecte emoţionale pozitive atunci când au folost un asemenea dispozitiv. Tendinţele şi gândurile negative dispar, iar cei care aveau insomnie au beneficiat de un somn odihnitor atunci când au aşezat un dispozitiv orgonic în dormitor.

A fost observată o creştere mai viguroasă a plantelor în vecinătatea unui astfel de dispozitiv. Există şi câteva fotografii Kirlian (care arată aura invizibilă cu ochiul liber) a unui astfel de HHG în care se vede un imens clopot auric de culoare albastră ce înconjoară dispozitivul. Prezenţa unui astfel de dispozitiv la servici face ca echipa să devină mai prietenoasă şi mai puţin agitată.

Un început bun

Daca te-ai hotărât să experimentezi cu un astfel de dispozitiv orgonic, vei descoperi vindecări miraculoase şi efecte de armonizare evidente. Această modalitate de acţiune este în întregime naturală. Vei cunoaşte direct efectele orgonului asupra ta, a familiei tale şi a prietenilor. Vei constata cum îţi va transforma miraculos gândurile negre şi temerile zilnice în intuiţii şi aşteptări pozitive, în sentimente înălţătoare şi pure. Iar plantele, apa şi animalele de casă vor deveni pur si simplu mai vii.

Şi, la un anumit moment, vei dori să împarţi acest cadou cu ceilalţi.

Pentru că, într-adevăr, acesta este un cadou. Un cadou de viaţă, o viaţă de care nu ai beneficiat datorită acelor forţe şi intenţii negative, care nu doresc ca tu să fii ceea ce ai putea fi. Dispozitivele orgonice nu îţi dau viaţă, ci îţi înapoiază viaţa care ţi-a fost furată.

Această viata ţi-a fost furată prin sugestii subliminale, hipnotice inserate la radio, televiziune, şi chiar prin aerul pe care-l respiri, datorită prezenţei tehnologiilor dizarmonioase, artificiale, ne-naturale (microunde, radiaţii nucleare şi electromagnetice). Senzaţia inconfundabilă a unei vieţi pline ţi-a fost furată de prezenţa zahărului rafinat şi a aditivilor chimici în alimentele de zi cu zi, de minciunile spuse continuu care ne "otrăvesc" mintea şi sufletul, de cărţile de istorie falsă scrise de falşi învăţători.

Când primeşti acest cadou al orgonului, lucrurile îşi arată adevarata înfăţişare: atât cele frumoase, cât şi cele urâte. Pe masură ce săptămânile trec şi mediul înconjurător din imediata apropiere se reface şi revine la ceea ce ar fi trebuit să fie dintotdeauna, vei realiza foarte clar adevărata dimensiune a complotului împotriva condiţiei umane. Şi atunci, ceva se va întâmpla în interiorul tău.

Ştii să deosebeşti binele de rău, iar acest sentiment, care a fost îngropat ani de zile de egoismul şi frica exacerbată, îţi va fi de acum un ghid infailibil. Conştiinţa din interiorul tău strigă acum să dăruiesti la rândul tău acest cadou pe care l-ai primit. Pentru că fericirea de unul singur nu este fericire. Pentru că putem fi fericiţi cu toţii, împreună!